Rondreis Canada

2023-11-24
Travelworld

Bent u van plan om een rondreis door Canada te maken? Dan heeft u een tal van mogelijkheden! Zo kunt u een camper- of autoreis maken door verschillende regio's van het land. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een cruise te maken en te genieten van een rustgevende vakantie in Canada,waarbij u alsnog veel van het land ziet. 

Wanneer u een rondreis door Canada met een camper maakt, kunt u zelf uw reistempo en overnachtingsplaatsen bepalen. Ook met de auto bent u erg flexibel, maar bent u vaak iets afhankelijker van de geboekte accommodaties. Een ding is zeker; met beide vervoersmiddelen zult u veel van de prachtige bezienswaardigheden van Canada ontdekken!

Tijdens een rondreis door Oost-Canada heeft u de mogelijkheid om steden als Toronto, Montreal, Ottawa en Quebec City te bezoeken. Naast deze bruisende steden beschikt het oosten ook over prachtige natuurverschijnsels, zoals de inheemse Niagara Falls. Tip: bezoek Oost-Canada tijdens de Indian Summer voor een betoverende sfeer.

West-Canada is de thuisbasis van indrukwekkende landschappen, zoals de Rocky Mountains, Jasper en Banff National Park en de Inside Passage. Voor wie zich tijdens zijn vakantie in Canadaliever onderdompelt in het levendige stadsleven, zijn er de steden Vancouver, Calgary, Vernon en Victoria. De nationale parken en steden zijn echter ook goed te combineren tijdens een rondreis door Canada.

Bezoekt u liever charmante vissersdorpjes en historische vuurtorens? Maak dan eenreis naar Atlantisch Canada.Hier vindt u de provincies New Brunswick, Nova Scotia, Prince Edward Island, Newfoundland en Labrador.